Fejldiagnose og fejlbehandling – vi tilbyder hjælp og giver dig nye muligheder

Har du været udsat for en utilfredsstillende behandling eller måske ligefrem en forkert diagnose, har du mulighed for at få en second opinion hos Global Medical Intelligence. Fejlbehandlinger og fejldiagnoser kan have alvorlige konsekvenser, hvis de ikke bliver opdaget i tide eller ikke bliver taget alvorligt. Hvis du bliver udsat for en fejlbehandling, kan det føre til tabt arbejdsfortjeneste, kroniske smerter og dårligt helbred. En fejldiagnose kan have den konsekvens, at du får nedsatte funktionsevner og kan i værste tilfælde betyde, at du mister livet. Hos Global Medical Intelligence er vi specialister i at håndtere fejldiagnoser og patientjournaler. Vi kan sætte dig i kontakt med anerkendte internationale læger, som giver deres vurdering af din sygdom samt forslag til behandling.

Hvad er en fejldiagnose?

En fejldiagnose er en forkert diagnose. Det vil sige, at du får konstateret en bestemt diagnose, som senere viser sig at være forkert. Fejldiagnoser kan forekomme af forskellige grunde. Det kan være, at lægen har være uerfaren. Det kan også forekomme, hvis symptomerne er svære at genkende, og derfor ikke kan sættes i forbindelse med kendte sygdomme. Ved mistanke om fejldiagnose er det vigtigt at lytte til kroppen og dens signaler. Det kan ofte være meget skadeligt, hvis du bliver forkert medicineret eller får foretaget en fejloperation. Ved mistanke om fejldiagnose er du altid velkommen til at kontakte Global Medical Intelligence. Vi tilbyder en grundig vurdering af hele din patientvejledning og dit sygdomsforløb, og sætter dig i kontakt med internationale læger, som kan identificere dine symptomer og stille den rette diagnose.

Hvad er en fejlbehandling?

Hvis du bliver udsat for en fejlbehandling, kan det føre til tabt arbejdsfortjeneste, kroniske smerter og dårligt helbred. Hos Global Medical Intelligence kan vi hjælpe både voksne og børn med rådgivning om netop din helbredsmæssige situation.