GMI blev startet på grund af en personlig oplevelse med forkert diagnose og behandling. Læs vores historie og forstå, hvordan vi fik øjnene op for, hvor vigtig en second opinion kan være.

Frøet til Global Medical Intelligence blev sået, da jeg, Nikki Gordon Skovby, rejste rundt i verden med min familie. Dengang boede vi både i Sydafrika og Danmark. Jeg var langt væk fra Harvard Medical School, men da min dengang kun to-årige søn Christian blev syg, var hjælpen heldigvis kun et telefonopkald væk. Imens vi boede i både Sydafrika og Danmark, så Christian flere forskellige børnelæger, som alle blev ved med at fejlfortolke hans ”hvæsen” og hosteanfald som astma. Efter fire måneder med astmamedicin og behandlinger, var der fortsat ingen synlige forbedringer at se hos min søn. Noget føltes forkert. Christians astma tydede på noget andet. Jeg kontaktede en gammel studiekammerart fra Harvard samt en børnelæge fra Yale for at få en second opinion, og vi begyndte at diskutere min søns sygdomsforløb. Vi kiggede på Christians symptomer og undersøgte andre mulige diagnoser. Efter vores skæbnesvangre samtale, begyndte vi at undersøge muligheden for et muligt fremmedlegeme i Christians krop. Derefter blev der foretaget forskellige tests, og det viste sig hurtigt, at Christians astma i virkeligheden var et kyllingeben, som blokerede Christians højre lunge.

Efter en flyvetur over Atlanterhavet blev Christians kyllingeben fjernet på Columbia Presbyterian Hospital af en berømt kirurg. Havde det ikke været for min uddannelse som læge og mit netværk af dygtige læger, havde situationen set helt anderledes ud. Jeg besluttede mig derfor for, at jeg ville hjælpe andre mennesker og familier med at få foretaget second opinions, og samtidig gøre det økonomisk muligt at rejse rundt i verden og få tilbudt den bedste lægehjælp. Min personlige historie og erfaring blev startskuddet til virksomheden Global Medical Intelligence.

Global Medical Intelligence handler om at mindske afstande, således du kan få hjælp af lægelige specialister – uanset, hvor i verden du befinder dig. Vi synes, du skal have mulighed for at drage nytte af dygtige internationale lægers ekspertise og viden, så du kan blive tilbudt de bedste medicinske behandlinger og operationer. Vi er til for at hjælpe med at finde frem til den rigtige diagnose, men også til at udføre en omfattende handlingsplan, som kan hjælpe dig med at blive rask igen. Vi tror på, at det handler om at bruge de bedste læger i verden, gøre dem tilgængelige for dig uanset, hvor du bor og ikke mindst få kvalitet og omsorg tilbage i den medicinske verden.