Dr. Kirsten Engel

Læge Kirsten Engel blev uddannet læge fra Harvard Medical School i 1998. Kirsten specialisede sig derefter i akutmedicin på University of Michigan. Kirsten er certificeret i akutmedicin af The American Board of Emergency Medicine og har mere end 12 års erfaring som overlæge på akutafdelinger i USA. Inden hun flyttede til Danmark i 2014, var hun lektor i akutmedicin ved Northwestern University i Chicago i USA. Akutmedicin stiller store krav til lægens patientforståelse og differentialdiagnostiske og klinisk diagnostiske evner, hvilket alle er kernekompetencer som Kirsten bruger i sit arbejde som second opinion-rådgiver hos GMI. Kirsten taler og skriver flydende dansk og udfører second opinions på dansk og engelsk.

Rolle: Second opinion-rådgiver

Dr. Gordon Skovby

Læge Nikki Gordon Skovby har studeret psykologi på Princeton Unversity og er uddannet læge fra Harvard Medical School. Nikki fik sin uddannelse som speciallæge i voksenpsykiatri fra Weil Cornell Medical Center i New York og er certificeret af The American Board of Psychiatry and Neurology. Før hun flyttede til Danmark arbejdede Nikki i en privat praksis i New York. Før Nikki startede GMI arbejdede hun for Lundbeck Pharmaceuticals indenfor klinisk forskning. Nikki har igennem hele sin medicinske karriere haft en stor interesse i kvalitetskontrol og det var derfor naturligt for hende at grundlægge GMI, hvis mission det er at stille den bedst mulige medicinske behandling til rådighed. Nikki udfører second opinions både på dansk og engelsk og tilbyder endvidere terapi på engelsk.

Rolle: Second opinion-rådgiver og terapeut

Dr. Jill Lehrmann

Læge Jill Lehrmann blev uddannet som læge fra Tulane University Medical School i 2000. Jill fik sin specialisering i akutmedicin ved Northwestern University School of Medicine i Chicago. Jill er certificeret i akutmedicin af The American Board of Emergency Medicine (ABEM) og har over 11 års erfaring som behandlende akutmedicinsk læge på akutafdelinger og skadestuer i USA. Før hun flyttede til Danmark i 2010, var hun lektor ved Northwestern University i Chicago, USA. Hun arbejder nu som læge på akutafdelingen på Holbæk hospital. Engelsk er hendes modersmål og hun er flydende i både mundtlig og skriftlig dansk.

Rolle: Second opinion-rådgiver

Dr. Maria Gefke

Læge Maria Gefke blev færdiguddannet som læge fra Københavns Universitet i 2005. Maria har arbejdet 7 år som læge i psykiatrien samt lavet forskning indenfor området psykiatri og stress. På baggrund af hendes interesse i ”mind-body” forbindelsen flyttede Maria til Californien i efteråret 2016, hvor hun lavede forskning på ”Osher Center for Integrative medicine” på UCSF i San Francisco. Hun er nu kommet tilbage til Danmark, hvor hun fortsætter sit kliniske arbejde i psykiatrien såvel som hendes forsknings aspirationer. Maria har dansk som modersmål men taler og skriver flydende Engelsk.

Rolle: Lægelig oversætter

Dr. Allan Lohse

Læge Allan Lohse blev uddannet læge fra Københavns Universitet i 2014. Herefter arbejdede han et år på neurologisk afdeling, Bispebjerg Hospital i København. For tiden er han ph.d.-studerende på MR-forskningssektionen, Hvidovre Hospital og Neurologisk Afdeling, Bispebjerg Hospital omhandlende motoriske komplikationer til Parkinsons sygdom. Allan taler og skriver flydende dansk og engelsk.

Rolle: Lægelig oversætter

Dr. Puk Sidelmann Christensen

Læge Puk Sidelmann Christensen er uddannet læge fra Københavns Universitet. Puk gennemførte sin turnus på Sjællands Universitetshospital Køge og Voksenpsykiatri Øst, der er en del af region Sjælland. Puk arbejder som reservelæge på neurologisk afdeling ved Sjællands Universitetshospital. Hendes faglige fokus er klinisk neurologi og klinisk neurofysiologi. Puk har boet i Indien, Australien og USA og er således flydende på både dansk og engelsk.

Rolle: Lægelig oversætter