Hos Global Medical Intelligence tilbyder vi patientvejledning. Vores patientvejledning er en del af vores second opinion, hvor vi tilbyder os som patientvejledere i forbindelse med svære sygdomsforløb som eksempelvis prostatakræft og brystkræft.

Når vi hjælper dig, sætter vi os nøje ind i alle detaljer i din journal. Vi læser altid hele din journal igennem, og kigger på de CT-skanninger og undersøgelser, du har været igennem. Det gør vi for at sikre os, at vi kender din sag helt i bund. Vi sørger desuden altid for at være på forkant med den seneste forskning indenfor de vigtigste medicinske fagområder.

Global Medical Intelligence fungerer også som patientvejleder i tilfælde, hvor du oplever eller har mistanke om fejldiagnose i forbindelse med dit sygdomsforløb. Vi har hjulpet mange af vores klienter med at få en international second opinion og forbedre deres behandling og resultater markant. Vores patientvejledning skal ikke ses som en separat service, men noget du vil opleve igennem hele processen, når du indgår et samarbejde med os. Når en af os er patientvejleder for dig, er det vores pligt at sørge for, du får den bedste rådgivning og vejledning. Derfor hjælper vi dig med at forstå eventuelle problematikker i den behandling, du allerede har fået og sende vores bekymringer videre til internationale fageksperter.

Med vores patientvejledning får du

  • En uddybning af og forståelse for din journal
  • En konsulent, som tager med dig til konsultationer hos din egen læge og taler din sag, når resultatet af ekspertens second opinion er klar
  • International lægehjælp fra nogle af verdens bedste læger
  • Mulighed for patientvejledning igennem hele dit sygdomsforløb

Du bestemmer selv, hvor meget vi skal være til stede som din patientvejleder, når du går igennem et second opinion forløb hos os. Vi vil gøre alt for, at du føler dig godt behandlet. Til tider kan de lægelige detaljer i et sygdomsforløb være overvældende – selv for folk, der interesserer sig for medicinsk litteratur. Ved at du kender din sygdom og dine behandlingsmuligheder, kan det skabe et ligeværdig samarbejde imellem din læge, dig og din familie.

Du vil få hjælp til at organisere dine medicinske oplysninger og testresultater. Vi står altid til rådighed, hvis du ønsker vores patientvejledning i forbindelse med lægekonsultationer. Det gør vi for at sikre, at du får den bedste lægelige behandling stillet til rådighed.

Vælger du at benytte os som din patientvejleder kan du regne med, at vi sørger for, du bliver hørt, og at du kun bliver udsat for de mest hensigtsmæssige medicinske undersøgelser og operationer.