Få en grundig second opinion hos Global Medical Intelligence

Alle vores klienter gennemgår en meget grundig procedure, når vi skriver et medicinsk resume til deres second opinions.
Der er typisk tre faser som vi sammen går igennem for at give dig den bedste rådgivning.

Fase 1 Fase 2 Fase 3
Første kontakt

Personlig konsultation

  • Videnskabelige artikler
  • Personligt budget
Second opinion resume

Valg af internationale eksperter

Modtagelse af second opinion

Second opinion gennemgang

Implementering

Opfølgende spørgsmål

Fase 1

FØRSTE KONTAKT

En second opinion starter med, at du eller din familie kontakter os. Derefter planlægger vi den indledende samtale med dig. Vi starter altid forløbet med en kort telefonsamtale. Det gør vi for at få indblik i din sygdomshistorie, læse dine medicinske journaler og gennemgå de bedste behandlingsmetoder baseret på videnskabelige databaser.

Vores internationale videnskabelige databaser og behandlingsmetoder er baseret på den seneste research og forskning. Før vores første møde sørger vi altid for at integrere informationen fra din journal med vores viden baseret på egen erfaring og den ledende internationale forskning. Derved kan vi reflektere og identificere, hvilke behandlingsmæssige problematikker, der bør undersøges.

Få en personlig second opinion konsultation

Vores udgangspunkt er altid at supplere din sygejournal med et fysisk møde, hvor vi diskuterer din sygdomshistorie. Først derefter kan vi skrive et fyldestgørende medicinsk resumé. Vi stiller konkrete spørgsmål om din nuværende medicin, dit behandlingsforløb og familiehistorik. Hvis vi støder på mangler i din medicinske journal (fx mangel på kronologisk rækkefølge, modsigelser mellem forskellige læger eller udfordringer i forbindelse med billedmateriale), er det vigtigt, vi får det klarlagt ved at indsamle flere informationer, således at vi har det bedste udgangspunkt for en konkret second opinion.

VIDENSKABELIGE ARTIKLER
Som et led i vores second opinion, gennemgår vi videnskabelige artikler for dig og din familie. Artiklerne forklarer mulige behandlingsmetoder, diagnosticering samt påpeger eventuelle bekymringer, vi har til din behandling. Nogle af disse artikler kan være vanskelige at forstå, da de er meget tekniske. Vi tager os tid til at forklare dig indholdet i de forskellige artikler. Det er altafgørende for os at forklare dig, hvad en second opinion kan gøre for dig og dit helbred.

PERSONLIGT BUDGET
Efter vores indledende samtale, hvor vi får en dybdegående forståelse af din personlige og medicinske situation, laver vi et personligt budget til dig.

Det inkluderer følgende:

  • Oversættelse af din journal og andre relevante informationer til engelsk, således internationale eksperter kan læse indholdet
  • Et budgetudkast i forbindelse med at skrive et samlet medicinsk resumé og finde de bedste internationale læger
  • Samlet pris for internationale eksperters gennemgang og vurdering af sagen.

Vi er meget bevidste om, at behandlingen kan være dyr såfremt den udføres i udlandet. Behandlingen kan have meget forskellige implikationer på dit helbred og familielivet. Vores oplæg vil derfor ofte indeholde fordele og ulemper ved de tilgængelige muligheder. Det ligger os meget på sinde, at alle mennesker bør have adgang til den bedste behandling – uanset dine økonomiske forhold.

Fase 2

Færdiggørelse af second opinion

Som regel mødes vi med dig en til to gange for at færdiggøre det medicinske resumé, og tydeligt definere de kritiske second opinion spørgsmål, som den internationale ekspert skal vurdere i forhold til den mest optimale behandlingsmetode. Samtidig vil vi klarlægge bekymringer, som tynger og er vigtige for dig i dit sygdomsforløb. Selvom GMI rådgiver dig under hele forløbet, er det internationale eksperter, der laver din second opinion.

Vi opfordrer dig altid til at svare fyldestgørende på vores spørgsmål, så vi kan sikre at alle vigtige elementer bliver vendt. Vores klienter bliver bedt om at gennemgå det endelige medicinske resumé. Det gør vi for at sikre, at de sammenfatter dine erindringer nøjagtigt. Når det endelige medicinske resumé er færdigt, vil vi vurdere, hvilken international medicinsk ekspert, du vil have fordel af.

Valg af internationale eksperter

I valg af en international ekspert falder vores anbefaling altid på en læge, som har konkret erfaring med de kritiske spørgsmål, vi har fundet frem til i din sag.

Hos Global Medical Intelligence har vi et stærkt tilhørsforhold til Harvard Medical School samt en række andre ledende universitetshospitaler i USA og Tyskland. Vi kan derfor tilbyde højt specialiserede muligheder inden for vores store netværk, som både tæller læger og forskere, til fordelagtige priser. Vi har også stor erfaring med at identificere ledende medicinske eksperter i andre dele af verden, hvor dette er at fortrække.

Vi kan desuden hjælpe med at se på omkostninger i forbindelse med lægebesøget i udlandet. Vi kan også være behjælpelig med at lægge en konkret plan og sammensætte en pakkeløsning, der bedst tjener dine behov, dit budget og dine præferencer.

Modtagelse af Second Opinion

Når det medicinske resumé er færdigt og den internationale ekspert er valgt, sender vi din second opinion efter din endelige godkendelse. Svartiden på vores second opinion kan variere alt afhængig af sagens omfang. Fra vores indledende samtale til endeligt svar går der som regel tre-fire uger.

Fase 3

Second opinion gennemgang

Som en del af vores second opinion modtager du en detaljeret rapport fra den internationale medicinske ekspert. Når du har læst rapporten igennem, mødes vi, så du kan stille spørgsmål og forstå betydningen af rapporten for din behandling. Vi tilbyder at tage med til dit kommende møde med din egen læge, hvor vi fremlægger din second opinion rapport. Når vi deltager i mødet med din læge, skal din læge have mulighed for at læse rapporten på forhånd, så vedkommende kan være godt forberedt.

Implementering

Du er altid velkommen til at beholde din second opinion rapport for dig selv, og bruge den til at opnå større indsigt i dit sygdomsforløb. I de fleste tilfælde er implementeringen mere effektiv, hvis GMI kommer med og diskuterer din second opinion sammen med den læge, der behandler dig. Vores erfaring er, at mange læger er åbne overfor anbefalingerne i din second opinion. GMI’s fokus er altid at sikre, at du får den bedst mulige behandling. Second opinion rapporterne bygger på meget kvalificerede vurderinger af internationale anerkendte eksperter.

Opfølgende spørgsmål

Efterfølgende kan der være nogle spørgsmål fra mødet med din egen læge, hvor du eller din egen læger ønsker at få belyst flere spørgsmål eller få yderlige vejledning. Alle spørgsmål fra egen læge og dig selv sender vi videre til den internationale ekspert.
Vores mål er at give dig meningsfuld rådgivning om dine muligheder for at komme tættere på en bedre og forhåbentlig sygdomsfri hverdag. Med det mener vi, at du ikke blot modtager et stykke papir fra en ekspert, men at du får en chance for at forbedre din sundhed og ikke mindst livsværdi. Du vil altid have mulighed for at få en detaljeret uddybning og rådgivning under hele vores second opinion forløb.

Hvad er en second opinion?

Ordet second opinion kan betyde alt fra en uformel drøftelse til en mere omfattende samtale med en lægelig specialist. En second opinion kan være en god ide, hvis du er i et sygdomsforløb, hvor din medicin eller den rådgivning du modtager, ikke virker efter hensigten. Det kan også være, du har fået en diagnose, men ikke føler dig korrekt diagnosticeret. Hos Global Medical Intelligence tilbyder vi second opinions for at hjælpe dig og din familie. Overvejer du at få en second opinion hos os, vil du opleve, at vi altid forsøger både at få en dybdegående forståelse af din person samt af din medicinske tilstand. For at vi kan hjælpe dig på bedste vis, er det altafgørende, at vi forstår alle aspekter af din sygehistorie, samt de udfordringer, du har stået over for. Vi er dybt dedikeret til vores fag og prøver altid at være på forkant med de seneste medicinske fremskridt. Vælger du at få foretaget en second opinion igennem GMI, vil du derfor opleve:

  • Grundig analyse af dine symptomer og sygehistorie
  • Grundig indsigt i banebrydende lægehjælp og muligheder for dig

Det er altid vores mål at sikre, at du og din familier kender til de tilgængelige og relevante muligheder, der findes inden for den medicinske verden. Vores internationale eksperter vil vurdere alle de tilgængelige data og give deres lægefaglige anbefaling. Dette giver jer muligheden for at tage et grundigt informeret valg om behandling og pleje.

Vores opgørelse viser, at vi kan identificere nye rådgivnings- og behandlingsmuligheder i 8 ud af 10 sager.